Garderober

Vi skreddersyr garderobeløsninger til ditt behov

Håndlagde løsninger akkurat slik du vil ha det

Følger du behov for mer lagringsplass? Hos Mjønvald Snekkerverksted får du tilpassede garderobeløsninger etter mål og ønsker. Det kan være alt fra små og store garderobeskap, hyllesystemer eller skyvedørsgarderobe. Se noen av våre ferdigstilte garderober her og bli inspirert.

Sortmalt garderobeløsning

Sortmalt garderobe med uttrekkskurver og skouttrekk. Garderoben går fra vegg til vegg med dekkside opp til skråtak. Den er med slette dører malt i sort S9000-N og med store håndtak.

Garderobe og kommoder

Garderobe med sittebenk og kommoder i 2 størrelser laget til hytte på Lygna. Møblene er laget i mdf og gråmalt.

Halvhøyt garderobeskap

Grønnmalt garderobeskap laget halvhøyt etter kundens ønske. Garderobeskapet er laget i malt mdf med heltre ubehandlede skuffekasser og frontene er innenforliggende (inframe).

Garderobe rundt seng

Stor garderobe laget på sidene og over seng i hvitmalt mdf. Garderobene er med hengeplass, hyller, utvendige og innvendige skuffer etter kundens behov.

Spesiallaget garderobeskap

Garderobeskap på mål. Stort garderobeskap som ett av mange laget på mål til kunde i toppleilighet på Jessheim. Leiligheten har stor takhøyde og kasser for ventilasjon som skapene er laget rundt. Skapene er laget i hvitmalt mdf.

Trappegarderobe

Spesiallaget garderobe under trapp med uttrekk for sko og diverse. Walk-in-closet med 2 dører. Skapet består av skohylle på bakveggen hele. Veien inn til hjørne med hengestang foran og hylle over. I samme hall har vi laget sittebenk på hver siden av inngangsdøren med praktiske skuffer for tøy eller sko.

Grønnmalt garderobeskap

Måltilpasset garderobeskap, malt i en fin grønnfarge med en liten sittepuff ved siden av. Praktisk i en hall. Skapet består av kurver og heng og er montert i hytte på Vikerfjell.

Garderobe/sittebenk

Hvitmalt garderobe med sittebenk. Tilpasset til nisje hvitmalt garderobe med sittebenk i entre. Speil laget med samme ramme som frontene på garderoben.

Skyvedørsgarderobe

Stor skyvedørsgarderobe m/2 fyllinger og med speil i midtdør. Malte fronter med. Glatte fylling laget på mål. Aluminiumsprofiler i topp og bunn med kulelagerhjul som sikrer en fin gange på dørene.

Stor skyvedørsgarderobe

Stor skyvedørsgarderobe i 2 høyder der takhøyden er 3 meter. Stort rom øverst for vinterlagring av uteputer og lignende. Hengeplass og kuvsystem nederst. Malt mdf i fargen bomull.

Stort garderobeskap

Tilpasset garderobeskap. Garderobeskap etter mål i malt med fin blanding av skuffer, kurver, hengeplass og åpne hyller for oppbevaring i hall.

Garderobeskap entre

Garderobeskap i malt mdf tilpasset mellom to vegger i en entre. Med skaper med heng og hyller, sittebenk i mellom med speil over. Mye praktisk oppbevaring.

Garderobeskap hjørneløsning

Garderobeskap laget for hjørne i malt mdf med speildør.

Garderobeskap

Garderobe under trapp. Spesiallaget garderobe under trapp med skuffer, hylleplass og heng i hvitmalt mdf og heltre skuffer.

Brede skyvedører

Her er det laget meget brede skyvedører med ramme og fyllinger i malt mdf. Solide aluminiumsprofiler og hjul med kulelagre sikrer en fin og trygg gange.

Bjørkefinert skyvedørsgarderober

Skyvedørsgarderober til gang og to soverom på hytte i Hemsedal laget i finert bjørk, beiset og lakkert. Innsatte bronsefargede speiler etter kundens ønsker.

Få den snekkerhjelpen du trenger

Kontakt oss for en hyggelig garderobe-prat. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser smarte løsninger til ditt behov.

Ta kontakt