Spesialinnredninger og møbler

Mjønvald Snekkerverksted leverer innredning spesialtillaget dine behov.

Snekkerløsninger ved spesielle behov

Er du på utkikk etter en snekker med erfaring og kompetanse til å lage spesialinnredninger basert på en visjon, egne ideer eller spesielle formål? Jeg produserer flotte løsninger i alle typer treverk for alle rom i huset eller til din bedrift. Dette kan være smart innredning til kontoret, soverom, kjøkken, sittegrupper eller hva med en skreddersydd benk med flotte detaljer og lagringsplass? Ta en titt på noen av mine utførte jobber innen dette feltet.

Oppbevaring for skråtak

Plassbesparende oppbevaring. Her er det laget en smart løsning for oppbevaring på knevegg/skråtak. Løsningen er med 75cm dype skuffer, totalt 16 store skuffer som gir masse oppbevaringsplass uten at det stjeler så mye av rommet. Malt i bomull med ubehandlede heltre skuffer etter kundens ønsker.

Soveromsløsning

Garderobe/sengeoppbevaring. Her er det laget en løsning med store skuffer under seng for oppbevaring. Til det samme soverommet er det også laget et skap for henne og et for han med innenforliggende skuffer. Høyt heng for kjoler etc. I det ene og lavt heng for skjorter etc. I det andre. Og en smart kommode.

Entremøbler

Sittebenker laget på bestilling for oppbevaring av sko etc i hall. Benkene er laget i malt mdf med heltre eikplater og heltre furuskuffer oljet i ønsket farge.

Sittebenk med skooppbevaring

Sittebenk til hytte på Lygna laget til å passe under trapp. Benken er laget i hvitmalt mdf med oppbevaringsplass for mange par sko med topplate i farget og oljet heltre eikeplate.

Sortmalt kommode

Kommode på mål. Håndlaget kommode laget etter kundes mål malt i dempet sort med 8 skuffer og håndtak i skinn. Skuffefrontene er innenforliggende.

Eikefinert sjenk

Stor brunbeiset eikefinert sjenk som er hele 4,40 meter lang og 60cm dyp! Sjenken er laget i eikefinert mdf, brunveiset og lakkert. Den er håndtaksløs med push-out system og demping på dører og skuffer. Den lille hjørnehyllen nederst til venstre er laget med en liten kant for oppbevaring av leker for husets...

Oppbevaring loft

Kundens ønske om oppbevaring, lagring i skuffer på loft med skråtak laget gjennom skufferekker med 18 skuffer som gir full oversikt over saker og ting som ikke skal frem så ofte.

Avlastningsbenk

Praktisk avlastningsøy med 4 skuffer og to avtagbare lemmer. Platen er en fire cm tykk farget og vokset eikeplate. Størrelse på denne benken er 120x100 (lemmene er 20x120).

Heltrebord

Heltre bord laget i bjørk med strekkfisk og kiler. Slike bord i forskjellige utførelser, lengder, bredder, tykkelser og materialvalg lages etter kundens ønsker.

Seng

Heltre malt familieseng. Sengen er laget i heltre furu/mdf malt i farge S0502Y, med skuffer under på hjul for praktisk oppbevaring.

Jeg realiserer din visjon

Uansett hva du skulle trenge av spesialinnredning så finner vi en løsning sammen. Jeg har også et stort kontaktnettverk i bransjen som skaffer det du skulle ha av eventuelle detaljer.

Ta kontakt