Vegg til vegg-seksjoner

Håndlagde veggseksjoner tilpasset ditt behov

Smarte og praktiske lagringsløsninger

Veggseksjoner er en effektiv lagringsløsning for vegger i alle lengder. Jeg produserer veggseksjoner etter mål og ønsker. Dette kan være seksjoner som går opp til taket og som fungerer både som bokhylle, vitrineskap med og uten glassdører, og god plass til TV og ledninger. Fortell meg mer om ditt behov, så lager jeg det akkurat slik du ønsker. I mellomtiden kan du se på noen av mine ferdige veggseksjoner for inspirasjon.

Vegg-til-vegg seksjon

Vegg til vegg seksjon tilpasset høyde og bredde med profiler etter kundens ønske. Malt i standardfargen bomull.

Vegg-til-vegg seksjon

Veggseksjon laget i hvitmalt mdf tilpasset bredden og høyden på rommet. Midtdel er trukket frem og sideskapene er med fine sprosser og klart glass.

Veggseksjon

Tilpasset veggseksjon. Liten malt veggseksjon tilpasset leilighet med utfordrende takvinkler.

Bjørkeseksjon

Lakkert veggseksjon for stue i heltre bjørk. Lyst treslag som holder seg relativt lyst kun med klarlakk. Laget med skuffer og skaper etter kundens behov og plass for fjernsyn.

Hvitmalt vegg-til-vegg seksjon

Hvitmalt veggeksjon laget fra vegg til vegg og opp til tak i hvitmalt mdf. Oppdeling av skuffer og skaper etter kundens ønsker.

Heltre eikeseksjon

Brunbeiset og lakkert heltre eikeseksjon laget for kunde i Oslo med behov for plass til sine jakttrofeer og bøker. På hjørnene har vi laget messingbeslag for å matche eksisterende møbler i rommet. Fargen er også tilpasset møblene i rommet.

Veggseksjon

Hvitmalt veggseksjon til en hytte på Bleiken tilpasset kundens behov for oppbevaring samt plass til flatskjerm. Med en god blanding av glasskap for dekketøy og skuffer til duker, service og lignende.

TV-seksjon

Seksjon med skuffer og skaper, hyller over og plass til fjernsyn med smart hylle for dekoder under. Alt kan selvfølgelig bestilles etter egne ønsker.

Stor bokseksjon

Vegg-til-vegg seksjon. Stor, takhøy bokseksjon laget etter kundens ønsker til en toppleilighet på Jessheim. Seksjonen er laget i hvitmalt mdf.

Stor veggseksjon/bokhylle

Vegg-til-vegg bokhylle, takhøy i sortmalt mdf. Plass til flatskjerm med fremtrukket rygg for feste av skjerm og for å hjemme ledninger. Underdelen består av åpne hyller og skaper, mens overdelen er faste hyller med mål bestemt av kunde for å passe best til deres bøker og lignende.

Bokhylle

Hvitmalt bokhylle/mediahylle laget på mål.

Stor takhøy bokhylle

Bokhyller i stue og soverom for bygård i Oslo med høy takhøyde. Bokhyllene er laget etter kundens ønsker opp til tak med fasettslipte bronsefargede dører på deler av hyllene. På soverom er også endene på bokhyllene med innfelte speiler

Har du behov for min hjelp?

Jeg er en erfaren snekker med øye for gode løsninger og kvalitetsarbeid. Jeg tar også utfordringer på strak arm. Kontakt meg i dag for en hyggelig prat.

Ta kontakt