Kjøkken

Vi hjelper deg med kjøkkeninnredningen

Skreddersydd kjøkken fra Mjønvald Snekkerverksted

Oppfyll kjøkkendrømmen og kjenn på følelsen av en skreddersydd kjøkkenløsning produsert etter dine egne ønsker og behov. Jeg leverer også en rekke benkeplater i stein, laminat, heltre og kompositt.

Se noen av mine ferdige kjøkkenløsninger her:

Kjøkken med TV-heis

Hvitmalt kjøkken malt i fargen bomull med stor dobbelkum fra Blanco, type Blanco Sona 8s i fargen antrasit. Kjøkkenet er med "grue" over komfyrtopp, og noen åpne hyller for kokebøker som. gir en fin brytning. Kjøkkenet er og med en forhøyet øy med heltre eikeplate og tv-heis med fjernkontroll. Et riktig koselig kjøkken.

Hyggelig gårdskjøkken

Lunt gårdskjøkken. Skreddersydd gårdskjøkken laget i mdf malt i en lun farge. Farge er Elegant S7502-Y. Kjøkkenet er levert med full hvitevarepakke med AEG produkter. Kummen er en sort granittkum fra Blanco og blandebatteriet er BlancoFilo-S med uttrekkstut. Det er benyttet håndtak 5154 fra Beslagteknikk.

Malt eikekjøkken

Grønnmalt eikekjøkken. Kjøkken levert i Oslo med eikefinerte grønnmalte fronter. Frontene er innenforliggene med fremtrekt sokkel.

Hyttekjøkken

Stort hyttekjøkken montert i Ulvdal laget i vannbestang mdf malt i brunfargen 7005-Y20R. Kjøkkenet er levert med oljede eikeplater i 40mm tykkelse og med frontprofilen «Mari». Granittkum fra Blanco type BlancoAxia III XXL farge antrasit. Vi har forøvrig levert flere garderobeskaper og baderomsinnredninger til denne hytten.

Kjøkken med spesialøy

Kjøkken i gammelt gårdshus malt i fargen Minty Breeze. Kjøkkenet er laget med kjøkkenøy for å skjule for å skjule kjellernedgang. Dørene i front åpnes og benkeplaten skyves frem for å få tilgang til nedgangen. Benkeplater er laget i heltre eik og tilpasset mot tømmervegg og ut i vindusåpninger. Platene er farget og oljet.

Blå/grønt gårdskjøkken

Koselig gårdskjøkken laget på mål. Kjøkkenet er laget i vannbestandig mdf av beste kvalitet malt i fargen Jade. Benkeplater er i 30mm laminat type Sawcut Eik. Kjøkkenet består av mye skuffer og skap, og en koselig hjørnehylle for en brytning. Det er også funnet plass til 30cm vinskap på enden.

Grønnmalt gårdskjøkken

Grønnmalt gårdskjøkken malt i fargen Opal. Kjøkken med laminatplater og granittkum fra Blanco type BlancoAxia 6s farge antrasit. Kjøkkenet er med heltre malte skuffekasser med soft-close som standard. Soft-close på dører er også standard på alle kjøkken fra Mjønvald.

Moderne kjøkken

Moderne kjøkken i spenstig farge. Kjøkken på Harestua laget etter kundes spesifikasjoner malt i oransje farge S1080-Y70R. Skuffekasser er laget i heltre og malt i grå kontrastfarge. Spennende detaljer som øye rundt pipeløpet med oppbevaringsplass for ved. Benkeplater i en kombinasjon av komposittplater med underlimt granittkum og bøkeplater som er farget og oljet med hardvoksolje.

Staselig håndlaget kjøkken

Hvitmalt kjøkken i Moen. Flott og praktisk kjøkken med benkeplater i granitt og heltre bøk. Kum i silgranit fra Nibu. Flott grue med glasskap på hver side, praktisk med komfyr i høyskap og frokostplass foran vindu. Nyheten sokkelstøvsuger for brødsmuler og lignedne som ikke er tilkoblet sentralstøvsuger. Denne kan ettermonteres på alle kjøkken.

Kjøkken i blokkleilighet

Grønnmalt mdf kjøkken i blokkleilighet på Bæssmorjordet på Gran. Overskapene er tilpasset takvinkelen og levert med innbyggingsprodukter og benkeplater i laminat.

Skreddersydd kjøkken i Moen

Stort hvitmalt kjøkken i Moen laget på mål med sittebenk foran vindu. Kjøkkenet er med heltre bøkeplater og porselenskum fra Villeroy & Boch. Håndtak, knotter og blandebatteri i messing.

Kjøkken med hjørneskap til benk

Kjøkken med hjørneskap til benk

Koselig hvitmalt kjøkken med hjørneskap ned til benk. Det har også en sitteplass for to med liten skuff oppunder benkeplaten.

Malt kjøkken

Hvitmalt mdf kjøkken. Malt kjøkken med brede ramtre og glatte fyllinger. Heltre bøk benkeplater innfarget og vokset med Osmo produkter. Vihylle i overskap for å integrere limtredager å unngå å gå ned på dørhøyde. Innebygd kjølehjørne fra Norcool på 1200 liter gir fantastisk kjøleplass. Komfyr og kaffemaskin i høyskap for bedre arbeidshøyde ved siden av...

Kjøkkeninnredning.

Gråmalt kjøkken. Kjøkken med grueløsning og planlimt induksjonstopp i granitt benkeplate fra Solid Interiør.

Stort herregårdskjøkken med høy takhøyde

Stort herregårdskjøkken med høy takhøyde og innenforliggende fronter. Benker i sort granit og stor øy med ekstra utslagskum og søylekontakter i benk. Praktisk ved bruk av kjøkkenmaskin på øy. Planlimt kum fra Blanco (BlancoAxia 6s), og planlimt induksjonstopp uten «kanter» for enklere renhold og eksklusivt utseende.

Har du et oppdrag du ønsker utført?

Fortell meg gjerne hva du trenger hjelp med, så finner vi en løsning!

Ta kontakt